2 veckor i skolan

Idag var det en skön dag i skolan, vi började 11.15 med idrott fast vi hade inte idrott utan vi bara pratade. Efter det hade vi engelska och vi lekte bara. Haha det är sånt man gör på gymnasiet.

När jag kom hem så gick jag en långpromenad, det är skönt att bara få gå.

Nu sitter jag med en kopp te och jag tänkte lägga in några bilder.. men jag kan inte sätta in från min mobil för så teknisk är jag inte.

Imorgon kommer en ny dag och nya möjligheter, hejdå

Med världens bästa

Godkväll, hur mår ni? Själv är jag såhär glad;
 
 
 
Har inte gjort så mycket idag, bara skola som vanligt. Jag tycker verkligen om min klass, tre år med den kommer bli 3 underbara år. När jag kom hem lagade jag mat som vanligt till hela familjen, det gör jag 5-6 gånger/vecka och ibland varje dag.
 
Kände att det var väldigt tråkigt hemma så jag smsade Felicia och nu sitter jag hos henne. Hon håller på att färga håret och nu är hon i duschen, ska gömma mig under hennes säng nu så skrämmer jag henne sen! tjao!!
 
 
- Fin bild på henne :D

Dagens inköp - SKOR!

Mitt hår var helt tjorvigt då jag vaknade idag, min kompis hade ju använt en massa hårspray, dust it och tuperat håret, sen när jag kammade igenom det så blev det världens största volym, haha :D
 
Idag for jag iallafall till storheden för att hitta skor, brukar aldrig hitta skor som jag vill ha men idag hittade jag 2 så tänkte att jag slår till!
 
Inneskor rykä, stadium, 1200;- med 70 % rabatt 360 kr
 

Nike springskor, tror att dem kostade 799 kr
 
 

-

Kom inte på något bättre rubrik än strecket. Tycker att livet blir roligare och roligare för varje dag man lever. Idag vaknade jag där runt 12 i Råneå där jag var hos min kompis, vi hade pratat dagen innan att hon skulle fixa mig och det gjorde hon. Sen tog vi bilder på mig och har bytt profilbild på facebook och har en bild som header här på min blogg! Vid 19.00 åkte bussen och jag åkte till Luleå men plötsligt ringde Felicia mig och jag åkte till Mjölkudden, kom hem ett tag sen och har inte gjort så mycket. Började just blöda näsblod,, usch!
 

Första inlägget

Har gått en vecka i gymnasiet. Var inte alls nervös som jag trodde att jag skulle vara dagen innan. Samhälls beteendeinriktning valde jag, valde det för vet inte vad jag vill bli men jag blev nöjd med mitt val vilket är bra!

Vi har haft olika lekar för att lära oss namnen. I torsdags hade vi våra första lektioner och vi fick även sluta en timme tidigare för vi har fått världens bästa lärare och idag började vi 13.05 och slutade 14.35. Gick efter skolan till kungsfågeln och väntade på att Nea skulle sluta skolan, vi gick till ett café medans vi väntade på bussen och nu är jag i Råneå hos en kompis. Kvällen har sprungit iväg, vi har sett en film, fixat våra bloggar, pratat med min kompis bror, druckit te, ätit popcorn, som sagt CHILLAT!

Jag börjar känna mig ganska trött, vi ska nog snart gå och lägga oss, chao


RSS 2.0