NYKÖPT

 
Bikbok - 299 kr
 

Dag 9

Min favoritbutik
 

Mina favoritbutiker har börjat variera väldigt mycket. När jag var liten var det mest Lindex och H&M som gällde. Förra vintern var det GinaTricot och nu är det nästan Bikbok för har köpt de flesta kläderna därifrån! 
 
 
En av tröjorna jag nyss köpt från Bikbok. Kostade 399 kr.

Dag 7

En person som kommit mig närma på kort tid och varför
 
Felicia, hon har kommit mig riktigt nära mig på en väldigt kort tid. Efter att hon skrev till mig på facebook och undrade om jag ville cykla med henne till Ica för att köpa redbull och redan samma dag sov vi över hos varandra, kändes det redan rätt. Det kändes verkligen som om hon skulle komma mig nära fort, och det gjorde hon. Det var någon gång i juni. Vad hade jag gjorde utan henne i närheten av mig? Det vet jag inte. Men jag tycker om henne väldigt mycket för hon är en snäll och väldigt rolig kompis ;) Vi har redan hunnit skaffa flera minnen och nog kommer det komma fler. Jag märkte ganska fort att hon var någon jag skulle kunna fortsätta vara med. Någon som har samma humor som mig, och jag hade rätt! Vi kan bli sura på varandra men vi förstår alltid och det känns bra! Undra vad för minnen vi kommer skaffa härnäst ;)
 
 
 Hon till vänster och jag till höger! 
 

Vad jag har hunnit med idag!

Idag har jag:
 
  • Varit lekledare på min systers kalas
  • Lagat mat till familjen
  • Farit till Felicia och tagit bussen med henne till stan.
  • Träffat Hanna i stan och farit med henne till McDonald (första gången på jättelänge)
  • Blivit klipt av Hanna som går 1:a året på frisör! Blev väldigt nöjd!
 
Och nu så ser vi film!

Dag 6

Min favoritplats
 
Min favoritplats är sängen, den sviker en aldrig! Den är mjuk och varm, man får sova där. Det är det bästa som finns! Skulle vilja någon dag sova 24 timmar. Så skönt det skulle vara. Älskar att läsa böcker i min säng eller göra mina läxor i sängen.
 
 
Blev väldigt trött nu när jag pratade om sängar..

Hem idag

Idag ska jag hem, men såklart ryms jag inte i bilen... Mamma och pappa har köpt saker på IKEA så jag får åka buss hem. Att det alltid ska vara så. Annars mår jag helt bra, i bussen får jag väll spela "Temple Run" på mobilen och läsa min engelska bok.
 
När jag har varit här i Haparanda/Torneå har jag inte gjort så mycket, mest bara tagit det lugnt för det ska man göra på ett lov för att orka med skolan sen!
 
Min syster Rebecca har också fyllt år och jag gjorde en Hello Kitty tårta. Den blev lyckad men färgen på marsipanen blev konstig på bild. Jag sätter in en bild senare ikväll! 

Dag 5

Mina största misstag

Jag har gjort misstag, men jag har lärt mig av mina misstag jag har gjort, klart att jag har ångrat misstagen jag har gjort. Alla gör misstag. Ett misstag som jag gjorde var nog att jag inte gav allt i skolan under högstadiet, i språket engelska. Nu har jag börjat kämpa ner inom området engelska. Jag börjar tycka att det är kul!
 

Dag 4

Berätta om din första kärlek
 
Kolla så sööööta dem är!
 
När jag var liten så var jag helt kär i "Tom och Jerry". När jag såg att det var tom och jerry på TV satt jag bänkad framför den ända fram tills eftertexterna började rulla. När jag var liten sa jag att det hette "Tommy å Ljelly", naaaw. Även idag om mina syskon sitter jag vid TV:n med stora ögon för att kolla på det. Så det var nog mitt första riktiga kärlek :D

Hellokitty tårta

Snart ska jag börja baka hello kitty tårta åt min syster som fyller 7 år idag! Kommer bli roligt att baka den. Jag har redan börjat men sen när mormor glömde köpa gräddfil var jag tvungen att vänta tills hon kommer hit tillbaka igen. Såklart kommer det bilder på den imorgon.
 
Så skönt med lov, har verkligen behövt det!

RSS 2.0